Intialainen kokovartalohieronta (vain naisille)

Ayurvedinen hieronta on perinteinen intialainen koko kehon öljyhieronta. Se rentouttaa ja uudistaa kehoa ja mieltä. Hieronnan liikkeet parantavat verenkiertoa ja venyttävät lihaksia ja niveliä. Hoito poistaa kehosta kuona-aineita ja vaikuttaa lymfakiertoon, hengitykseen ja hermostoon. Nämä lisäävät henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Hieronnalla vaikutetaan energiaratoihin, nadeihin. Ayurvedan mukaan sairaus on tukos energiaradassa. Hoidon avulla saadaan elämän energia Prana virtaamaan vapaasti. Prana liikkuu nadien kautta. Hieronnnan lisäksi kehosta voidaan käsitellään ns. energiapisteitä, marmapisteitä, joissa sijaitsee elämän voimat. Marmapisteet ovat nadien päätepisteitä. Marmojen avulla lisätään energiaa.

Hieronnassa käytetään lämmitettyä seesam tai kookosöljyä. Öljyt auttavat poistamaan kehosta kuona-aineita ja myrkkyjä ja vahvistavat ja uudistavat kehoa. Jos tiedät oman tyyppisi, voidaan hoidossa käyttää tyyppisi mukaista eteeristä öljyä. Muuten käytetään yleisöljyä, joka sopii kaikille doshille.

Intialaisen kokovartalohieronnan kesto on 90 minuuttia. Hinta 65 euroa.