Raskaushieronta

Raskaushieronnalla voidaan hoitaa koko kehoa, ja se rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin. Raskauden edetessä kehon painopiste muuttuu, ja erityisesti lantio ja selkä ovat kovalla koetuksella.

Dry needling

Dry needling eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Nimensä mukaisesti kehon sisään ei injektoida mitään vaan hoito perustuu pelkästään neulan aikaansaamaan vaikutukseen. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja. Neulojen paksuus vaihtelee 0,25-0,40 mm ja pituus voi olla 1,5-7,5 cm.

No image

Kuumakivihieronta

Kuumakivihoito on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty mm. Intiassa, Tiibetissä ja Havajilla.

Rentouttava Aroma-hieronta

Päähieronta on syvästi rentouttava ja miellyttävä elämys, joka vaikuttaa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Olo on hoidon jälkeen seesteinen ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireysasteen parantumisena ja vaikutus jatkuu myös seuraavien päivien ajan.

Klassinen hieronta

Kärsitkö niska-, hartiasärystä tai jännityspäänsärystä? Hoidan asiantuntevalla hieronnalla niin lihasjännitykset kuin kipeytyneet lihakset. Klassinen hieronta sopii melkein kenelle tahansa iästä riippumatta.

Jalkahieronta

Jalkahieronta tehdään polvista alaspäin selinmakuulla. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively-, venytys- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on erittäin tehokas hoitomuoto, joka on ollut osa sekä kiinalaista että länsimaista lääketiedettä jo satoja vuosia.