Raskaushieronta

Raskaushieronnalla voidaan hoitaa koko kehoa, ja se rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin. Raskauden edetessä kehon painopiste muuttuu, ja erityisesti lantio ja selkä ovat kovalla koetuksella.

No image
Mihin raskaushieronta auttaa?

Raskaushieronnalla voidaan hoitaa koko kehoa, ja se rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin. Raskauden edetessä kehon painopiste muuttuu, ja erityisesti lantio ja selkä ovat kovalla koetuksella.

Raskausajan hieronnasta onkin apua selkä- ja niskakipuihin sekä mm. turvotukseen, lihaskipuihin ja erilaisiin liitoskipuihin. Lisäksi se auttaa ennaltaehkäisemään raskausajan kipuja sekä lievittämään stressiä ja rentoutumaan. Hieronnassa huomioidaan niin odottava äiti kuin kohdussa oleva vauvakin. Vauvalle paras kasvualusta on hyvinvoiva ja rentoutunut äiti.

 

No image
Miten raskaushieronta eroaa klassisesta hieronnasta?

Raskaushieronnassa otetaan aina huomioon se missä vaiheessa raskaus on sekä millaisia muutoksia raskaus on tuonut kehoon. Raskaushieronta toteutetaan pääsääntöisesti kylkimakuulla, jolloin hieronnan puolessa välissä vaihdetaan kyljeltä toiselle. Äidin asentoa tuetaan hieronnan aikana tyynyillä ja hieronnassa otetaan huomioon hänen toiveensa, tarpeensa ja tuntemuksensa.

No image
Raskaushieronnan hyötyjä:
  • Rentouttaa kehoa ja mieltä
  • Helpottaa stressiä sekä vapauttaa kehon jännitystiloja
  • Vilkastuttaa verenkiertoa ja helpottaa raskauden tuomien muutosten ongelmia
  • Kehittää kehonhallintaa
  • Helpotusta liitoskipuihin ja iskastyyppiseen, pakaraan ja jalkoihin säteilevää kipua
  • Vähentää jännityksestä niskassa ja hartioissa
  • Lisää imunestekiertoa ja vähentää turvotusta

Raskausajan hieronnassa huomioidaan raskauteen tyypillisesti liittyvät ongelmakohdat, kuten niska, hartiat, alaselkä, lantion alue, jalkapohjat sekä tietysti jokaisen yksilölliset tarpeet. Hieronta on turvallista koko raskauden ajan. Mikäli kylkiasennossa tehty hoito aiheuttaa huonovointisuutta, niin hieronta onnistuu myös mukavassa puoli-istuvassa asennossa. Raskausajan hieronnalla pystytään rentouttamaan raskauden aiheuttamia lihasjännityksiä ja lievittämään kehon jännityksestä aiheutuvia kiputiloja. Tervetuloa rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi!

Muut Palvelut

Katso hinnasto