Gravidmassage

Med gravidmassage kan man sköta hela kroppen och den slappnar av både kropp och sinne. När graviditeten fortskrider förändras kroppens tyngdpunkt och speciellt bäckenet och ryggen är hårt belastade.

Dry needling

Dry Needling eller torrnålning är en behandling baserad på västerländsk medicin som görs med akupunkturnålar. Namnet ”dry needling” kommer från att man endast använder sig av en nål vid behandling av triggerpunkter till skillnad från ”wet needling” där man tillsätter läkemedel så som t.ex kortison.

No image

Kuumakivihieronta

Kuumakivihoito on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty mm. Intiassa, Tiibetissä ja Havajilla.

Anti-Stress Aroma-massage

Huvudmassage är en djupt avslappnande och behaglig upplevelse, som verkar både på det fysiska och psykiska planet. Efter behandlingen känner du dig balanserad och dina tankar är klara och lugna. Behandlingens verkan känns som en förbättring av hela kroppens energinivå och verkningarna fortsätter även under de följande dagarna.

Klassinen hieronta

Kärsitkö niska-, hartiasärystä tai jännityspäänsärystä? Hoidan asiantuntevalla hieronnalla niin lihasjännitykset kuin kipeytyneet lihakset. Klassinen hieronta sopii melkein kenelle tahansa iästä riippumatta.

Fotmassage

Fotmassagen görs från knäna neråt liggande på rygg. Behandlingen består av olika gnidnings-, stryknings-, tänjnings- och trycktekniker, med vilka lymf- och blodcirkulationen stimuleras och man får energin att komma igång.

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en mycket effektiv behandlingsmetod. Den har varit en del av kinesisk och västerländsk läkemedelskonst i hundratals år.