Klassinen hieronta

Kärsitkö niska-, hartiasärystä tai jännityspäänsärystä? Hoidan asiantuntevalla hieronnalla niin lihasjännitykset kuin kipeytyneet lihakset. Klassinen hieronta sopii melkein kenelle tahansa iästä riippumatta.

Heironnasta lyhyesti

Kärsitkö niska-, hartiasärystä tai jännityspäänsärystä? Hoidan asiantuntevalla hieronnalla niin lihasjännitykset kuin kipeytyneet lihakset. Klassinen hieronta sopii melkein kenelle tahansa iästä riippumatta.

Hieronta on psykofyysinen hoitotapahtuma, jossa käsin suoritetuilla, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja voimakkuudeltaan oikein säädetyillä otteilla kudoksia painaen ja/tai venyttäen pyritään edistämään tai rauhoittamaan erilaisten kudosten toimintoja tietyn tavoitteen suuntaisesti.

Hieronta on siis aina ainutkertainen hoitotapahtuma, jossa asiakas otetaan huomioon asiakkaan tarpeiden mukaan – esimerkiksi yleinen rentoutuminen, kivun lievittyminen, paikallisen nestekierron ja aineenvaihdunnan edistyminen tai lihasjännityksen laukeaminen, ja sen mukaisesti hieroja valitsee käyttämänsä menetelmän ja tekniikan.

Koulutettu hieroja on klassisen hieronnan asiantuntija ja kosketuksen ammattilainen. Iho on yksi tärkeimmistä aisteistamme, sen kautta koemme ympäröivää maailmaa. Hieronta vaikutta monella tasolla tavoitteesta ja menetelmästä riippuen.

Miten hieronta vaikuttaa?
  • rentouttaa, lievittää ahdistusta ja rauhoittaa
  • laukaisee lihasjännitystä, vilkastuttaa verenkiertoa ja
  • aineenvaihduntaa
  • vähentää turvotusta
  • lisää nivelten liikkuvuutta
  • lindra smärta
  • virkistää, poistaa väsymystä ja vähentää stressiä
  • rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti

Koulutettu hieroja antaa sinun tarpeistasi lähtevän, yksilöllisen ohjauksen tehokkaiden venytysten oikeaan toteuttamiseen, ergonomisempaan työskentelyyn, turvallisen ja tuloksekkaan tavan vahvistaa heikkoja lihaksia, itsehoitoon ja terveellisempään elämäntapaan. Lihastasapaino on kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edellytys. Kireät ja jäykät lihakset ovat usein myös heikkoja.

Hieronta voidaan tehdä myös istuen tai kylkimakuulla esimerkiksi raskaana oleville.

Andra tjänster

Se prislista